Είσοδος Μέλους

-Πως ξέρω ότι θα πάρω το φόρεμά μου αφού πληρώσω;

-Τι θα κάνω εάν το φόρεμά μου δεν είναι το ίδιο με τη φωτογραφία;

-Μια παραγγελία από το ίντερνετ πάντα περιέχει ένα ρίσκο. Πως μπορώ να είμαι σίγουρη για την παραγγελία μου;

Τα φορέματά μας δεν είναι φορέματα γνωστών οίκων, ούτε είναι έτοιμα. Φτιάχνονται στο χέρι κατά παραγγελία και μόνο για εσάς με υλικά καλής ποιότητας. Δεχόμαστε πληρωμές από το Paypal που διασφαλίζει και τις δύο πλευρές για τις συναλλαγές. Λειτουργούμε με προκαταβολές για να ξεκινήσει η παραγγελία και στο τελείωμά της εξοφλείτε το υπόλοιπο και το φόρεμα παραδίδεται μέσα σε 7 ημέρες.  Εάν δεν σας ικανοποιεί η δουλειά μας μπορείτε να μας ζητήσετε να το ξαναφτιάξουμε ή να ακυρώσετε την παραγγελία .

-Επιστροφές

Δεχόμαστε επιστροφές για νυφικά που δεν είναι στο σωστό νούμερο, που είναι λάθος στο σχέδιο, χρώμα κλπ, ελαττωματικά ή παραδομένα σε ημερομηνία μετά του γάμου.

Δε δεχόμαστε επιστροφές για νυφικά που δεν πληρούν τους άνω όρους.

Εάν έχετε φορέσει ήδη το νυφικό δε δεχόμαστε επιστροφές.

-Ακύρωση Παραγγελίας

Για ακύρωση παραγγελίας ή αλλαγή του φορέματος παρακαλούμε ενημερώστε μας εντός 5 ημερών. Για ακυρώσεις άνω των 10 ημερών η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.

-Παραγγελίες

Μέσω τηλεφώνου δε δεχόμαστε παραγγελίες, για τον απλό λόγο της αποφυγής λαθών.Παρακαλούμε προβείτε στην παραγγελία σας μέσω της σελίδας μας ή μέσω e-mail.

-Τιμές

Οι τιμές στις σελίδες μας είναι όλες τιμές αγοράς. Περιλαμβάνουν ΦΠΑ 23%

-Πως έχετε τόσο χαμηλές τιμές;

Λειτουργούμε με το ελάχιστο λειτουργικό κόστος. Εισάγουμε τα υφάσματα και τα νυφικά με μεγάλες παραγγελίες που ελαχιστοποιούν τα έξοδα αποστολής.

-Χρόνοι Παράδοσης;

Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας και την προκαταβολή/εξόφληση συζητούμε άμεσα τις λεπτομέρειες, και η παραγγελία σας θα είναι στα χέρια σας μέσα σε 40 περίπου ημέρες από την κατάθεση της προκαταβολής.

-Τρόποι Πληρωμής;

Δεχόμαστε Paypal (MasterCard,Visa,American Express), καταθέσεις σε Alpha,Εμπορική και Εθνική μετά από συνεννόηση καθώς και αντικαταβολή.

-Χρεώνετε επιπλέον τις ειδικές παραγγελίες;

Θα κάνουμε ό.τι είναι δυνατόν να ανταπεξέλθουμε στις επιθυμίες σας και χωρίς εξτρά χρεώσεις. Τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον πελάτη.

-Εγγυήσεις;

Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να μείνετε ευχαριστημένοι, ακόμα και να δουλέψουμε υπερωρίες για να είναι έτοιμο το νυφικό σας όταν το θέλετε. Εάν δεν ξέρετε τι νυφικό θέλετε μπορούμε να σας βοηθήσουμε να το βρείτε. Εάν δεν σας αρέσει κάτι από τη συλλογή μας δεχόμαστε παραγγελίες για οποιοδήποτε φόρεμα σε προσιτή τιμή.