Είσοδος Μέλους

Επιμερισμός Εξόδων.

Νυφικό φόρεμα&παπούτσια: Γαμπρός, Προσκλητήρια: μισά- μισά, Μπομπονιέρες: Ποσοστό ανάλογα με τους καλεσμένους, Κοστούμι γαμπρού: Νύφη, Έξοδα δεξίωσης: Ποσοστό ανάλογα τους καλεσμένους, Ανθοστολισμός:Κουμπάροι, Κρύσταλλα & Στέφανα: Κουμπάροι, Λαμπάδες: ΚουμπάροιΤα μυστικά της επιλογής του σωστού νυφικού.


Παντρεύεστε και έχετε αγχωθεί! Ποιο νυφικό σας ταιριάζει; Υπάρχουν χιλιάδες σχέδια, χρώματα, τα περιοδικά είναι γεμάτα από νυφικά. Ποιο να προτιμήσετε;

Αρχικά χαλαρώστε και απολαύστε τη διαδικασία. Είναι μια αξιομνημόνευτη εμπειρία.

Προσδιορίστε το σωματότυπό σας. Το μέγεθος δεν παίζει ρόλο στο σχήμα του σώματος. Το σημαντικό είναι να επιφέρετε ισορροπία ανάμεσα στο πάνω και το κάτω μέρος του σώματός σας.

Σχήμα 1ο: Κλεψύδρα. Σώμα με καμπύλες, ανοιχτούς ώμους και λεκάνη, έντονη γραμμή μέσης. Επιλέξτε ένα νυφικό που τονίζει τη μέση, σε γραμμή Α ή γοργόνας με χαμηλά τη μέση ή και όχι. Προτιμήστε γραμμή μπούστου σε σχήμα καρδιάς. – Τα ΜΗ: Φουντωτά και σε γραμμή αμπίρ.

Σχήμα 2ο: Αχλάδι. Σώμα στενό σε ώμους και μπούστο, με λεπτή μέση και πιο γεμάτους γοφούς. Διαλέξτε μια ανοιχτή φουσκωτή φούστα που δε θα τονίζει τους γοφούς, με στενό μπούστο που θα έχει άνοιγμα ώστε να ισορροπεί το πάνω με το κάτω. Τα αμπίρ είναι επίσης θεμιτά. – Τα ΜΗ: Γοργόνα ή τρομπέτα.

Σχήμα 3ο: Χάρακας. Σώμα ευθύ, με μέτριο μπούστο, χωρίς έντονη μέση, λεπτούς γοφούς. Στοχεύστε στο να δείξετε τον κορμό πιο μακρύ. Προτιμήστε χαμηλή μέση, V για γραμμή στήθους, φούστα σε ίσια γραμμή. Αποφύγετε τις πιέτες στη μέση. Τα αμπίρ θα αναδεικνύουν το σώμα σας. - Τα ΜΗ: Πριγκήπισα, λοξή μέση.

Σχήμα 4ο: Κώνος. Φαρδιοί ώμοι, μέτριο στήθος, στενοί γοφοί. Εστιάστε σε ανοιχτή φούστα γραμμής Α ή πριγκήπισας, V άνοιγμα, τιράντα πίσω από το λαιμό. – Τα ΜΗ: Λεπτές τιράντες, ριχτά σχέδια.

Σκεφτείτε τα αξεσουάρ σας, πάρτε ιδέες από τα περιοδικά και ακολουθείστε τις ενδείξεις των φωτογράφων σε αυτά. Συνήθως δημιουργούν το καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα.


Εμείς είμαστε εδώ για να σας λύσουμε κάθε απορία.
Ποιο κούμπωμα να διαλέξω;


Υπάρχουν τρείς επιλογές και ο συνδιασμός τους.
α) Φερμουάρ β) Κουμπιά γ) Κορσέ

α) Φερμουάρ: Το πιο διακριτικό κούμπωμα. Εάν όμως χάνετε και παίρνετε συχνά βάρος, ίσως να βρεθείτε στη δύσκολη θέση της μεταποίησης. Τα φερμουάρ είναι τα πιο δύσκολα στις αλλαγές από τα τρία αλλά τα ποιο άνετα στο κλείσιμο.
β) Κουμπιά: Αρκετά συνήθες κούμπωμα, όμορφο και διακριτικό. Στην περίπτωση ανάγκης βολικό στη μετακίνηση, με τον κίνδυνο όμως να μείνουν σημάδια σε κάποιο ευαίσθητο ύφασμα. Χρειάζεται βοήθεια στο κλείσίμο.
γ)Κορσέ: Ρομαντικό, με σημασία στη λεπτομέρεια του δεσίματος. Δυνατότητα αλλαγής το μεγέθους κατά ένα νούμερο πάνω ή κάτω, αναλόγως του δεσίματος. Θέλει οπωσδήποτε δεύτερο άτομο για να δείσνει ωραίο το δέσιμο.

Όποιο κούμπωμα και να σας ταιριάζει, να γνωρίζετε ότι σχεδόν για κάθε φόρεμα το κατάστημα που απευθύνεστε, μπορεί να προσαρμόσει τον τρόπο κλεισίματος.

Χρονοδιάγραμμα Γάμου

6 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ

 1. Αποφασίστε το στυλ του γάμου που ονειρεύεστε και αν μετά την τελετή θα ακολουθήσει δεξίωση κ.τ.λ.
 2. Υπολογίστε περίπου τον αριθμό των καλεσμένων σας και αποφασίστε για τον προϋπολογισμό σας.
 3. Βρείτε την εκκλησία για την επιθυμητή ημερομηνία.
 4. Επιλέξτε το χώρο της δεξίωσης εφόσον λάβει χώρα.

5 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ

 1. Προγραμματίστε το ταξίδι του μέλιτος - εφόσον αποφασίσετε για τον προορισμό
 2. Συζητείστε με ειδικούς διοργανωτές γάμων και επιλέξτε με ποιον θα συνεργαστείτε
 3. Κάντε την αναγγελία του γάμου σας στην εφημερίδα και βγάλτε τις άδειες

4 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ

 1. Αγοράστε βέρες
 2. Ετοιμάστε την τελική λίστα των καλεσμένων σας (για τελετή και δεξίωση)
 3. Παραγγείλετε τα προσκλητήρια

3 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ

 1. Ασχοληθείτε με το νυφικό σας
 2. Επιλέξτε φωτογράφο
 3. Επιλέξτε το στολισμό του γούστου σας
 4. Αποφασίστε για τα παρανυφάκια και τα ρούχα τους

2 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ

 1. Επιλέξτε τα ρούχα και τα αξεσουάρ του γαμπρού
 2. Αρχίστε τη διανομή των προσκλητηρίων
 3. Ξεκινήστε δοκιμές για το μακιγιάζ και το χτένισμα σας
 4. Αγοράστε τα δικά σας αξεσουάρ
 5. Επιλέξτε  Dj ή ορχήστρα καθώς και αυτοκίνητο
1 ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ
 1. Παραγγείλετε μπομπονιέρες
 2. Κάντε τελικές πρόβες νυφικού, μακιγιάζ, χτενίσματος
 3. Ρυθμίστε τελευταίες λεπτομέρειες με όσους θα συνεργαστείτε